ΑΠΟ - 1991

ΔΡΑΜΙΝΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ANIL


Η Χαρτοποϊα ANIL ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την Δράμα και δυνατότητα παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντα χάρτου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στον Αρκαδικό Δράμας σε έκταση 5.000 τ.μ. με στεγασμένο χώρο εργοστασίου 3.500τ.μ. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη παράγουμε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων όπως χαρτί υγείας, ρολά κουζίνας και χαρτοπετσέτες καθώς και τα αντίστοιχα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης.


Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η υψηλή ποιότητα, οι ανταγωνιστικές και ελκυστικές τιμές λόγω της πλήρους αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της πετυχημένης πορείας της. Το σύνολο των προϊόντων που παράγονται είναι τοποθετημένα τόσο σε καταστήματα ολόκληρου του Ελλαδικού χώρου όσο και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Αλβανία και τα Σκόπια.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζεται αυξάνοντας κάθε χρόνο το μερίδιο της στην αγορά, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής των προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα της επιλογής των ενδιαφερόμενων συνεργατών.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ σε κάθε συνεργασία χαρακτηρίζει την εταιρεία ANIL , η οποία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO EN 9001:2015 από τον εγκεκριμένο φορέα πιστοποιήσεων TUV AUSTRIA HELLAS.

Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα αποκτήσουμε την πρώτη θέση στην προτίμηση των πελατών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ζητήστε δείγματα και τιμοκατάλογο των προϊόντων μας και είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτημα σας. Επιθυμούμε συνεργασία με αμοιβαίο όφελος και όφελος των πελατών σας.